Meniu Varianta 1

APERITIV:

  • Rosie umpluta cu salata de vinete (1 buc)
  • Barcuta de ardei cu pasta de branza (1 buc)
  • Salata de icre pe pat de lamaie (1 buc)
  • Rulou de sunca implut cu salata de cruditati (1 buc)
  • Chiftelute cu susan (3 buc)
  • Trandafiri din salam uscat (30g)
  • Evantai de muschi file (50g)
  • Telemea (50g)
  • Masline negre (50g)
  • Castravete (50g)

PESTE:

  • File de peste alb pane cu sos de lamaie (250g)
  • Orez cu legume / Legume sote (200g)

Sau

SARMALUTE

in foi de varza (4 buc) cu mamaliga si ardei iute

FEL PRINCIPAL:

  • Pulpa de pui dezosata
  • Ceafa de porc
  • Carnaciori semiafumati / mititei total: 400g
  • Cartofi la cuptor cu rozmarin 200g
  • Salata de sezon 150g (verde, varza alba, asortata de vara, asortata de muraturi)

* 3 FELURI = 100 lei/pers.
** 4 FELURI = 130 lei/pers.