Meniu Varianta 2

APERITIV:

  • Rulada de pui (2 buc)
  • Ou umplut (1 buc)
  • Dobos din sunca si cascaval (2 buc)
  • Rosie umpluta cu salata de vinete (1 buc)
  • Pasta de branza pe canapea de castravete (2 buc)
  • Salata de icre pe pat de lamaie (1 buc)
  • Trandafiri din salam uscat (30g)
  • Evantai de muschi file (50g)
  • Cascaval(50g)
  • Masline negre (50g)

PESTE:

  • Salau pane cu sos de lamaie si capere (250g)
  • Orez cu legume/Legume sote (200g)

Sau

SARMALUTE

  • in foi de varza (4 buc) cu mamaliga si ardei iute

FEL PRINCIPAL:

  • Piept pui
  • Ceafa de porc
  • Carnaciori semiafumati total: 400g
  • Cartofi la cuptor cu rozmarin 200g
  • Salata de sezon 150g (verde, varza alba, asortata de vara, asortata de muraturi)

    * 3 FELURI = 120 lei/pers.
    ** 4 FELURI = 150 lei/pers.